Header-beton

Beton storten

Bij Lingen Beton maken wij niet alleen beton van uitstekende kwaliteit, wij zorgen ook dat wij dit beton vakkundig storten. Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op om te kijken wat wij kunnen betekenen bij de bouw of verbouwing van jouw woning of bedrijf.

Beton storten: onze werkwijze

Lingen Beton helpt bij je graag bij beton storten. Of het nou gaat om je eigen woning of een bedrijfsruimte, onze vakmannen leveren altijd vakkundig werk. Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Hierbij een klein overzicht van de mogelijkheden en werkzaamheden:

 • Fundering
 • Betonnen vloer
 • Betonnen keerwanden en schuttingen
 • Afwerking
 • Fundering

De fundering, het belangrijkste element van elk gebouw. Daarom helpen wij je graag aan een fundering wanneer de grond van zichzelf niet stevig genoeg is om het gebouw te dragen. Door middel van gewapend beton te storten, zorgen wij dat de constructie niet doorzakt.

 • Betonnen vloer

Een betonnen vloer in jouw woonruimte of kantoor is stevig, naadloos en daarom goed schoon te houden. Ga je zelf aan de slag met deze klus? Dan raden wij je altijd aan om een expert naar de ondergrond te laten kijken. Zo weet jij of de ondergrond solide genoeg is of dat de grond nog gevuld moet worden met vulzand. Zijn er nog open naden en kieren? Vul deze dan met purschuim.

 • Betonnen keerwanden en schuttingen

Een betonnen schutting is ideaal als jij graag een zwaardere beschutting rondom jouw woning of kantoorpand wilt. De schutting is niet alleen stevig, maar ook geluidsreducerend. Lingen Beton helpt jou graag met deze klus. Naast schuttingen maken en leveren wij ook betonnen keerwanden voor in de tuin en grotere constructies voor in de grond-,weg-en waterbouw. Een betonnen keerwand houdt water en grond gegarandeerd tegen en is een ideale oplossing voor hoogteverschillen.

 • Afwerking

Ben je zelf aan de slag gegaan met beton storten, maar heb je nog wat hulp nodig bij de afwerking? Of wil je graag meer informatie over welke afwerking bij welk beton past? Ook in dat geval staan de vakmannen van Lingen Beton voor je klaar. Zo kunnen wij beton uitborstelen en kleurstof inschuren.

Zelf beton storten? Let dan op de volgende punten

Ben je een echte doe-het-zelver en wil je liever zelf aan de slag?

 • Stevige ondergrond

Voordat je begint met beton storten, is een goede voorbereiding zeer belangrijk. Als het beton eenmaal is gestort, is het niet eenvoudig en vaak onmogelijk om dit weer terug te draaien. Zorg dus voor een stevige, gelijke ondergrond.

 • Houd rekening met de weersomstandigheden

Wil je beton storten, maar vriest het buiten? Dan raden wij je aan om nog een aantal weken te wachten met deze werkzaamheden. Bij vrieskou beschadigt het beton of kan de vorst een negatief effect hebben op de uitharding.

 • Veiligheid

Niet alleen bij beton storten maar ook bij beton maken is het belangrijk om te zorgen voor voldoende veiligheid. Bescherm ogen en huid om zo allergische reacties te voorkomen.

Uitvoering of advies, Lingen Beton helpt je graag

Zijn er nog onduidelijkheden? Of wil je graag advies van een expert over beton storten?

Neem dan contact op via het contactformulier. De vakmannen van Lingen Beton geven advies en helpen je verder met de uitvoering, zodat jij binnen no time de gewenste betonnen constructie hebt voor jouw woning of kantoor.