Header-beton

Boren in beton

Zie je er enorm tegenop om zelf die schutting te plaatsen, omdat je dan eerst in een betonnen ondergrond moet boren? Of ben je bang dat je een leiding raakt als je eenmaal aan de slag bent gegaan? Of laat je de klus maar liggen, omdat je geen geld hebt voor het juiste gereedschap? De specialisten van Lingen Beton beschikken over het juiste gereedschap én de benodigde kennis. Zo klaren zij deze klus in no time.

Boren in beton: de mogelijkheden

Lingen Beton is de allround expert op het gebied van beton. Zo verzorgen wij de werkzaamheden op het gebied van beton. Wij begrijpen goed dat boren in beton niet alleen geassocieerd hoeft te worden met een kastje ophangen aan de muur in de badkamer. Juist voor deze werkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres:

  • Doorvoer in muren

Wanneer je een droger hebt aangeschaft, kan het voorkomen dat je hier nog geen geschikte doorvoer voor hebt. In een korte tijd boren wij deze doorvoer in jouw woonruimte.

  • Kruipgat boren

Wanneer je geen of weinig ventilatie in je kruipruimte heb, kan je last krijgen van vochtoverlast, schimmels en een nare geur in deze ruimte. Wij boren enkele gaten in de buitenmuren, zodat de ventilatiekokers en roosters bevestigd kunnen worden.

  • Kanalen cv-installatie

Ga je de cv-installatie in je woning vervangen of krijg je een compleet nieuwe installatie? Wij boren de kanalen voor deze installatie.

  • Aanleg van ventilatie

Tijd voor een nieuwe airconditioning in jouw woning? Of heb je een nieuwbouwwoning waar nog gaten doorgevoerd moeten worden voor de afzuigkap en de rookkanalen? De specialisten van Lingen Beton voeren deze klussen uit in no time.

Boren in beton: het juiste gereedschap

Wanneer je gaat boren in beton, is de kans vaak aanwezig dat je niet het juiste gereedschap in huis hebt om de klus uit te voeren. Wil je graag een schilderij ophangen in de huiskamer? Dat is zo gebeurd met een standaard boormachine en een aantal pluggen en spijkers. Wij beschikken over de juiste gereedschappen, zoals klopboormachines, multiboormachines en boorhamers zodat onze vakmannen de werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Ook werken wij met bepaalde technieken, om zo de klus zo schoon mogelijk te houden. Denk hierbij aan stofafzuiging en spoelwater.

Meer informatie?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Zagen in beton

Boren in beton is niet altijd de juiste optie, bijvoorbeeld bij een raamuitsparing of het aanpassen van een muur. In deze gevallen kiezen wij er voor om het beton te zagen. Wil je graag meer informatie over de toepassing en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom kiezen voor Lingen Beton?

Kies voor de experts van Lingen Beton. Zo ben je altijd verzekerd van vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast hebben wij nog een aantal andere uitstekende voordelen:

  • Lingen Beton beschikt over een netwerk door heel Nederland. Zo hoef jij niet dagen te wachten tot de klus geklaard wordt. Er is altijd een expert bij jou in de buurt
  • Onze werkzaamheden worden alleen uitgevoerd door professionals
  • Vraag meerdere offertes aan door middel van één formulier
  • Volledig vrijblijvend contact